Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șef nou în Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța! Ales cu unanimitate de voturi (document)

ro

27 Oct, 2021 10:11 6134 Marime text

 
  • În Secțiunea Document puteți consulta Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, prin care magistratul Beatrice Cristina Pitrop a fost delegată pe funcția de conducere.

Un nou șef în Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, arondat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța!

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis delegarea pe funcția de prim procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța a magistratului Beatrice Cristina Pitrop.

Delegarea s-a făcut cu unanimitate de voturi, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, delegarea este valabilă începând de luni, 1 noiembrie 2021.

Astfel, procurorul Beatrice Cristina Pitrop, ce își desfășoară activitatea și în prezent în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, întregește echipa managerială a unității de parchet, din care fac parte prim-procurorul Mihai Stanciu și prim-procurorul adjunct Giorgiana Violeta Apostol.

Totodată, în cadrul aceleiași ședințe a Secției pentru procurori a CSM, s-a decis acordarea avizului favorabil anual pentru menținerea în funcție după împlinirea vârstei pensionării pentru magistratul Dragomir Matei, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii