Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări importante în justiția din Constanța. Totul se decide azi, la CSM

ro

24 Aug, 2021 00:00 2657 Marime text
 
  • Viorel Gabriel Teliceanu, procuror şef Secţie urmărire penală din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a fost prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.
  • Din această funcție a criticat vehement modificările legislative aduse legilor justiţiei prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului din data de 19 februarie 2019!
  • În acest context, în cadrul Adunării Generale a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, s-a hotărât suspendarea activităţii instituţiei, timp de trei zile.
 
 
Secţia pentru procurori din CSM va analiza în ședința de azi, 24 august 2021, propunerea de delegare în funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a lui Viorel Teliceanu Gabriel, procuror în cadrul aceleiaşi unităţi de parchet, delegat în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală.
 
De asemenea, tot în ședința de azi, CSM va analiza și propunerea de delegare în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a lui Grigore-Iacobici Gill-Julien, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța – protest procurori 2019. 
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Prima zi de protest în justiţia din Constanţa
Procurorul-şef Gabriel Teliceanu - „Nu este suficient să ne exprimăm nemulțumirile la o cafea“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii