Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scenariu demn de un film de groază! Un bărbat a decedat pe terasa unui bar din Constanţa. Cum s-a petrecut tragedia

ro

23 Nov, 2018 00:00 3194 Marime text
Un bărbat din judeţul Constanţa a fost condamnat definitiv la zece luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Decizia este definitivă şi a fost luată ieri de judecătorii din cadrul Curţii de Apel Constanţa.

O persoană a murit

Cel în cauză a fost trimis în judecată de procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. În actul de sesizare a instanţei, magistraţii arată că, în urmă cu doi ani, oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la faptul că la barul din localitatea Fântânele a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi, având ca rezultat decesul unuia dintre ei. În acest context, existând indicii de comitere a infracţiunii de omor, organele de poliţie au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au identificat pe terasa barului cadavrul unui bărbat.

Ce s-a stabilit la necropsie

Fiind audiat, inculpatul le-a declarat oamenilor legii că a avut un conflict cu bărbatul care ulterior a decedat, cel din urmă lovindu-l pe primul menţionat cu o sticlă de bere în cap. Ulterior, inculpatul i-a aplicat bărbatului o lovitură cu pumnul, victima căzând pe spate. În cauză a fost dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, iar prin raportul medical de necropsie s-a stabilit că moartea bărbatului a fost neviolentă şi că acesta prezenta leziuni traumatice care au putut fi produse prin lovire cu corpuri dure cu muchii tăietoare, posibil sticlă, şi zgâriere cu corpuri dure.

Clasare pentru omor

În contextul celor mai sus precizate, procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus clasarea cauzei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, reţinând că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de omor, şi anume actele de violenţă exercitate de către inculpat asupra victimei nu au legătură de cauzalitate cu moartea acestuia.

Caz închis

În continuare, procurorii l-au trimis în judecată pe inculpat pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ieri, Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea definitivă a bărbatului la zece luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Hotărârea Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii