Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

San Electroterm Grup SRL a semnat cu CN APM Constanţa SA (document)

ro

15 Jan, 2020 00:00 3741 Marime text

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a semnat cu firma San Electroterm Grup SRL, care şi-a adjudecat contractul „Servicii de mentenanţă echipamente instalaţii de centralizare hibrid (Siemens şi CED) în staţia CF Constanţa Port Zona C“. Valoarea contractului este de 423.000 lei.
 
Caietul de sarcini a fost întocmit pentru prestarea unor servicii de mentenanţă a instalaţiei de centralizare hibrid din staţia de cale ferată Constanţa Port Zona C pentru toate elementele instalaţiei, avându-se în vedere următoarele de servicii de mentenanţă: revizii electromecanisme de macaz; revizii semnale şi indicatoare luminoase; revizii circuite de cale; revizii instalaţii de alimentare cu energie electrică; revizii la reţeaua de cabluri; revizii dulapuri exterioare; revizii picheţi şi distribuitori de cabluri;  revizii rame cu relee si aparataj; revizia instalaţiilor de semnalizare automată a trecerilor la nivel; revizia postului de comanda Siemens; verificarea în comisie a stării tehnice a aparatelor de cale şi a instalaţiilor de siguranţă ale infrastructurii feroviare; revizia inductorilor de cale; revizia instalaţiilor TTR; intervenţie accidentală. Serviciile prezentate vor respecta tehnologia de execuţie impusă de instrucţiile C.F.R. şi normativele în vigoare.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul CN APM SA Constanţa, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: Adina Iuliana Baz - director general adjunct, Patrichi Teodor - director Direcţia Exploatare, Tomescu Ion - director Direcţia Tehnică, Maria Mergiu - director economic, Hanganu Ciprian - director coordonator, Crăciun Madalin Alexandru - director Direcţia Comercială, Ifimov Otilia - şef Departament Achiziţii Publice, Pepi Tanase Iulian - şef Serviciu Juridic şi Contencios, Kiss Laszlo Eduard - şef Sucursala Energetică Port Constanţa, Daniel Niculescu - şef Sucursala de Servicii Port Constanţa, Banias Emil Sorin - şef Sucursala Nave Tehnice Port Constanţa, Moldoveanu Antoniela - inginer, Bola Laura Valentina - inginer;   Gămălan Adina - şef Birou Control Financiar Preventiv, Albu Cristian - responsabil Achiziţie din cadrul Departamentului Achiziţii Publice, Constantin Brandi - şef Serviciu Patrimoniu, Oana Tode - Serviciu Patrimoniu; Marius Voineagu - Serviciu Patrimoniu.
 

Despre San Electroterm Grup SRL  

 
Cu sediul în municipiul Constanţa, San Electroterm Grup SRL a luat fiinţă în anul 2003. Capitalul social subscris, de 400.000 de lei, integral vărsat, este compus din 40.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Buzău Ioan şi Neagu Sergiu Dumitru, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară lucrări de instalaţii pentru construcţii.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 105 salariaţi a avut o cifră de afaceri de 8.058.094 de lei şi un profit de 1.013.914 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 104 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 13.141.752 de lei şi un profit de 2.111.068 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 151 de salariaţi, cifră de afaceri de 15.071.743 de lei şi profit de 1.647.177 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Trecerile de cale ferată din judeţul Constanţa, modernizate. Consal Trade şi San Electroterm Grup au semnat cu CF Constanţa (document)

San Electroterm Grup şi Euro Construct, contracte adjudecate de la CN APM Constanţa. Ce servicii vor presta (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii