Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a tras cu arma în Murfatlar! Un poliţist al Gărzii de Coastă, lovit cu maşina. Judecătorii au dictat peste 12 ani de închisoare

ro

17 Dec, 2019 00:00 1532 Marime text

Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea definitivă a unui bărbat acuzat că ar fi lovit un poliţist al Gărzii de Coastă. Cel în cauză a luat 12 ani, trei luni şi 221 de zile de închisoare cu executare, prin respingerea, ca inadmisibilă, a contestaţiei în anulare. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.   
 
Conform procurorilor, în martie 2015, în localitatea Murfatlar, în timpul unei misiuni specifice derulate de poliţiştii de frontieră, inculpatul, aflat la volanul unui autoturism, nu s-ar fi supus somaţiilor legale prin voce, ar fi efectuat manevre bruşte înainte şi viraj stânga, acroşându-l cu portiera pe unul dintre oamenii legii aflaţi în misiune.
 
Acesta a căzut pe pavelele de ciment ale parcării în care avea loc acţiunea. În consecinţă, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, în conformitate cu prevederile legale, asupra anvelopelor autoturismului.
 
Citeşte şi:
 
Cinci bărbaţi din judeţul Constanţa, escortaţi şi introduşi în Penitenciarul Poarta Albă. Ce infracţiuni au comis

Nouă luni de închisoare cu suspendare pentru ultragierea unui jandarm. Dosarul se va rejudeca
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii