Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a deschis acţiune în instanţă! Primăria Constanţa, la judecată cu CT BUS. Motivul - greva şoferilor de vineri

ro

23 Dec, 2019 00:00 5219 Marime text
Pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost deschisă o acţiune în civil, prin dosarul înregistrat la data de 20 decembrie 2019, cu număr unic 34795/212/2019, având ca obiect obligaţie de a face.
 
Reclamant este Municipiul Constanţa prin Primar şi pârât este CT BUS SA. Încă din ziua grevei spontane a şoferilor societăţii de transport public în comun, primarul Decebal Făgădău a anunţat că va urma o acţiune în instanţă pentru a recupera prejudiciul adus atât companiei, cât şi municipiului. 
 
”Voi depune plângere penală şi voi cere răspundere în solidar. Voi cuantifica prejudiciul de astăzi, voi cere în civil banii de la cei care au blocat oraşul", a spus primarul Decebal Făgădău în cadrul conferinţei de presă de vineri, 20 decembrie.
 
Amintim că vineri, 20 decembrie, din cauza refuzului conducătorilor auto de a ieşi pe trasee, nu s-a putut asigura transportul în comun în municipiul Constanţa. Până la ora 14:00, niciun autobuz nu a circulat pe niciun traseu din municipiu, situaţia fiind deblocată după ora menţionată.
 
Citeşte şi:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii