Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rocada mică în instanțe Ce judecător constănțean s-a răzgândit legat de transferul său

ro

06 May, 2020 00:00 1322 Marime text

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va pune în discuție mâine cererea unui magistratconstănțean de a se revoca hotărârea prin care s-a decis transferul său. De asemenea, magistratul a cerut ca, dacă nu se poate revoca hotărârea, atunci să se modifice data transferului.

Judecătoarea Parascheva Dorin, ce își desfășoară în prezent activitatea în cadrul Judecătoriei Constanța, a obținut, la începutul lunii aprilie, transferul la o instanță bucureșteană, în urma solicitării adresate CSM.

Astfel, magistratul ceruse la momentul respectiv să i se aprobe transferul fie la Judecătoria Cornetu, Judecătoria Buftea ori Judecătoriile Sectoarelor 2, 3 sau 5 din Capitală.
La începutul lunii aprilie, Secția pentru judecători a CSM a aprobat cererea magistratului și a decis ca aceasta să fie transferată la Judecătoria Cornetu, începând cu data de 1 iunie 2020.
Între timp, judecătoarea a transmis o nouă solicitare formului suprem al magistraților, prin intermediul căreia arăta că dorește revocarea Hotărârii nr. 552/02.04.2020 a Secției pentru judecători, sau, în subsidiar, amânarea transferului. Astfel, judecătoarea a cerut ca transferul să îi fie amânat pentru data de 1 septembrie 2020, în loc de 1 iunie 2020, după vacanța judecătorească.
Solicitarea judecătoarei Paraschev Dorin va fi pusă în discuție în ședința de mâine a Secției pentru judecători.


Citește și:

CSM a decis Ce judecători vin la Constanța. Cine pleacă de aici
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii