Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regulamentul Peninsulei Constanța, decis la începutul lui 2021

ro

24 Dec, 2020 00:00 1250 Marime text
  • O hotărâre definitivă cu privire la anularea regulamentului va fi pronunțată de judecătorii de la Curte pe data de 5 ianuarie 2021.
  • Este vorba despre dosarul în care, în primă instanță, s-a decis anularea HCL Constanța nr. 371/2018 privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a Constanței.
Curtea de Apel Constanța a anunțat că va lua o decizie cu privire la Regulamentul de acces în Peninsula Constanței, a cărui anulare s-a cerut în instanță, la începutul anului viitor.
 
Astfel, o hotărâre definitivă cu privire la anularea regulamentului va fi pronunțată de judecătorii de la Curte pe data de 5 ianuarie 2021.
 

Pronunțarea, amânată a treia oară

 
Este pentru a treia oară când instanța amână luarea unei decizii în această cauză, după ce prima instanță, respectiv Tribunalul Constanța, a admis cererea de anulare.
 
La data de 26 noiembrie 2020, Curtea de Apel a anunțat că va pronunța decizia la data de 10 decembrie, ulterior, pronunțarea unei hotărâri a fost amânată pentru data de 22 decembrie, iar ultimul anunț în acest sens este că decizia definitivă va fi pronunțată la data de 5 ianuarie 2021.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, este vorba despre dosarul în care, în primă instanță, s-a decis anularea HCL Constanța nr. 371/2018 privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a Constanței.
 
La momentul de față, circulația rutieră se desfășoară liber, fără a fi necesar permisul special.
 
Anularea Regulamentului a fost solicitată de Asociația Piața Ovidiu, în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Municipiului Constanța.
 
Curtea de Apel Constanța trebuie să pronunțe o hotărâre cu privire la apelul declarat de Consiliul Local Constanța împotriva deciziei Tribunalului de a admite cererea de anulare, formulată de Asociația Piața Ovidiu.
 
În acest context, rămâne de văzut ce vor decide judecătorii Curții de Apel Constanța.
 
Citește și:

După suspendarea Regulamentului parcărilor din Constanța, azi s-ar putea anula definitiv și Regulamentul de acces în Peninsulă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii