Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regional Air Services, proces cu Statul Major al Apărării. Judecătorii deschid azi dosarul

ro

14 Feb, 2020 00:00 1957 Marime text

Litigiul dintre Regional Air Services Tuzla, pe de o parte, şi Ministerul Apărării Naţionale, alături de Statul Major al Apărării, de cealaltă parte, se va afla astăzi, din nou, în atenţia judecătorilor Curţii de Apel Constanţa, în completul C8 Fond, prezidat de magistratul Cristina Belecciu.


Cazul a debutat în instanţă în luna octombrie 2019, când a fost înregistrat pe rolul Secţiei a II-a civile, de contencios administrativ şi fiscal a instanţei supreme din oraş. Obiectul dosarului îl reprezintă „anulare act administrativ“. La momentul respectiv, Adrian Vasilache, directorul RAS Tuzla, ne-a declarat că litigiul priveşte o chestiune internă, „strict administrativă“.


Totuşi, aşa cum precizam şi în ediţiile anterioare, deşi a fost înregistrat în luna octombrie la instanţă, dosarul a primit primul termen de judecată abia în luna ianuarie. La momentul respectiv, judecătorii au stabilit o nouă înfăţişare în cauză la data de 13 februarie, termen până la care părţile urmau să ia la cunoştinţă înscrisurile depuse la dosar.


În ce priveşte Regional Air Services, firma a fost înfiinţată în 1998 şi se ocupă cu „transporturi aeriene de pasageri“. În acţionariatul firmei figurează SC Regional Air Suport SRL şi Adrian Ştefan Vasilache, ultimul fiind şi administrator.


Potrivit datelor reţinute de platforma www.vrajitorul.eu, în 2016, firma a avut 107 angajaţi, profit brut 790.657 de lei şi cifra de afaceri 35.637.454 de lei. În 2017, numărul mediu al salariaţilor a fost 103, profitul brut 303.342 de lei, iar cifra de afaceri 38.439.069 de lei.

Citeşte şi:

Regional Air Services, la judecată cu MApN şi Statul Major al Apărării Adrian Vasilache, directorul Aeroportului Tuzla - „Este o chestiune internă“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii