Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răsturnare de situație Măștile în spațiile publice deschise din Constanța NU vor fi scoase! Minuta Curții Supreme

ro

05 Jan, 2021 12:41 6936 Marime text


Răsturnare de situație la Curtea Supremă: judecătorii au decis astăzi că obligativitatea purtării măștilor de protecție în spațiile publice deschise din Constanța nu va fi înlăturată!

Iată minuta deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție, pronunțată în dosarul 7332/2/2020:

”Admite recursul declarat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă împotriva sentinţei nr. 1454 din data de 23 decembrie 2020 a Curţii de Apel Bucureşti - Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal. Casează în parte sentinţa recurată cu privire la cererea completatoare formulată de reclamanta Ion Minodora şi, rejudecând : Admite excepţia lipsei de interes a cererii completatoare, invocată din oficiu. Respinge acţiunea în anulare a prevederilor art. 4 pct. 15 din Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4660427/17.12.2020, ca fiind lipsită de interes. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 05 ianuarie 2021.”


Decizia a fost luată de un complet format din cinci judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Completul este format din magistrații Iuliana Măiereanu, Florentina Dinu, Maria Hrudei, Denisa Angelica Stănișor și Gabriel Viziru. Ca o mențiune, judecătorul Denisa Angelica Stănișor este președintele Secției de contencios administrativ și fiscal a Curții Supreme.

Iată declarația avocatului constănțean Minodora Ion, afișată pe Facebook.com, după aflarea deciziei:

”O veste tristă! ÎCCJ a admis recursul formulat de DSU, considerând că nu aveam interes să formulez acțiunea. Curios că CAB a considerat că aveam interes. Voi merge la CEDO! Vă mulțumesc pentru susținere!”



 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii