Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspunsul CSM pentru un vicepreședinte de instanță dobrogeană

ro

28 Jun, 2020 08:11 1174 Marime text

•    Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a luat o decizie cu privire la solicitarea pe care o transmisese judecătorul Florin Șurculescu, vicepreședintele Tribunalului Tulcea.
Acesta se adresase forumului suprem al magistraților pentru a i se permite să își continue activitatea la Curtea de Apel București, după ce se i se va încheia mandatul în funcția de conducere a Tribunalului Tulcea.
Potrivit CSM, judecătorul are grad profesional de curte de apel.
În urma analizării cererii sale, Secția pentru judecători a hotărât admiterea, de principiu, a solicitării de a continua activitatea la Curtea de Apel București, în acord cu prevederile art. 51 alin. 1 din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare (forma în vigoare la data numirii maistratului în funcția de conducere).
Activitatea se va relua la încetarea mandatului în funcția de vicepreședinte al Tribunalului Tulcea, respectiv la data de 1 ianuarie 2021.
CSM a precizat că situația posturilor va fi avută în vedere la o dată mai apropiată de momentul transferului. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii