Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre a ajuns la Înalta Curte! Contestă pedeapsa primită în Dosarul Retrocedărilor din Constanța

ro

08 Nov, 2019 12:52 1695 Marime text
Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, contestă pedeapsa primită în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, respectiv nouă ani de închisoare!

În acest sens, Mazăre a formulat o contestaţie în anulare, acțiunea fostului primar urmând să fie analizată azi de judecătorii Curții Supreme.

Recent, fostul primar al municipiului Constanţa a fost adus la instanță și așteaptă începerea procesului. 

De menţionat că pe lângă Radu Mazăre, în prezenta cauză, contestaţie în anulare au mai formulat şi alte persoane condamnate în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, respectiv: Paraschiva Barbu, condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere a executării pedepsei rezultante pe un termen de încercare de cinci ani, Marius Puşcaşi, condamnat la trei ani de închisoare, Carmen Puşcaşi, condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere a executării pedepsei rezultante pe un termen de încercare de cinci ani, şi Dima Alin Horaţiu, condamnat la şase ani de închisoare.
 
În prezent, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, se află în detenţie, el fiind condamnat definitiv la nouă ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii