Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pun un copil să-ţi înjunghie mama“ Şantaj în parcul Tăbăcărie din Constanţa. Pedeapsa - un an şi şase luni de închisoare

ro

18 Dec, 2018 00:00 1390 Marime text
O tânără din judeţul Constanţa a fost condamnată la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru şantaj. Decizia nu este una definitivă, aceasta fiind contestată la Curtea de Apel Constanţa.
 
În rechizitoriul cauzei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că inculpata, prin ameninţări cu acte de violenţă, exercitate în mod direct, i-a solicitat unui bărbat suma de 5.000 de euro în mod injust şi în interes personal.
 
Tot în actul de sesizare a instanţei, procurorii mai arată că, la finele acestui an, în parcul Tăbăcărie din Constanţa a fost ameninţat direct de către inculpată. Mai precis, tânăra i-ar fi spus că, dacă nu îi dă cei 5.000 de euro, va pune un copil să-i înjunghie mama, iar după 40 de zile îi va înjunghia şi tatăl.
 
Fiind audiată, inculpata a recunoscut că a ameninţat persoana vătămată prin intermediul Facebook Messenger, însă a negat că l-ar fi ameninţat în mod direct.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii