Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Psihologul Oana Danciu, sub control judiciar

ro

12 Apr, 2018 00:00 2058 Marime text
Psihologul Oana Danciu, din Constanţa, rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată ieri de Tribunalul Constanţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
Oana Danciu a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru trafic de influenţă în formă continuată.
 
Într-un alt dosar, Oana Danciu a fost trimisă în judecată de DNA Constanţa, pentru trafic de influenţă, în formă continuată. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, „în perioada aprilie - august 2017, inculpata Danciu Oana, în mai multe rânduri şi la diferite intervale de timp, a pretins şi a primit de la o persoană (martor în cauză) mai multe sume de bani totalizând circa 70.000 de lei (echivalentul a aproximativ 15.000 de euro)“.
 
„În schimbul acestor bani, inculpata a afirmat că are influenţă asupra unor persoane din cadrul Şantierului Naval Constanţa, Universităţii Maritime Constanţa, Autorităţii Navale Române şi Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale, pe care le poate determina să creeze anumite facilităţi martorului: angajarea pe postul de operator dană, promovarea unor examene, obţinerea unui brevet de marinar etc. În cauză, s-a dispus măsura asigurătoare a sechestrului asupra unui imobil ce aparţine inculpatei. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanţa cu propunere de a se menţine măsura asigurătoare dispusă în cauză“, conform rechizitoriului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii