Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Psiholog condamnat pentru trafic de influenţă. Pedeapsa, contestată

ro

09 Jul, 2018 00:00 1690 Marime text
Trimisă în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Oana Danciu (psiholog) a fost condamnată la doi ani şi opt luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru trafic de influenţă.
 

Decizia nu este definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa, primul termen fiind stabilit pentru data de 20 septembrie.

 
În prezentul dosar, Tribunalul Constanţa a stabilit un termen de supraveghere a condamnatei de trei ani, termen care se calculează de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Magistraţii au dispus ca, pe durata termenului de supraveghere, Oana Danciu să respecte următoarele măsuri de supraveghere: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Constanţa la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
 
„Pe parcursul termenului de supraveghere, condamnata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanţa, strada Unirii nr. 104, sau Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa. (…) Dispus confiscarea specială în folosul statului a sumelor de: 2.000 de euro (remisă inculpatei la data de 23 mai 2017 de (…)) şi 4.500 de lei (remisă inculpatei la data de 1.06.2017 de (…)), 2.000 de euro (remisă inculpatei la data de 1.06.2017 de (…), incluzând şi 3.350 de lei remisă de denunţătorul (…)) de la inculpata Danciu Oana“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii