Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pronunțarea în dosarul lui Radu Mazăre, de la Constanța, amânată

ro

15 Jan, 2021 16:18 1696 Marime text
 
  • Judecătorii Marius Cristian Epure (președintele Curții de Apel Constanța) și Adriana Ispas ar fi trebuit să se pronunțe azi în dosarul în care Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, a fost condamnat la șase ani și jumătate de detenție, de Tribunalul Constanța, în primă instanță.
 
Magistrații au amânat pronunțarea pentru data de 18 ianuarie 2021.

În cauză, completul de judecată a mai amânat pronunțarea la: 21 decembrie 2020, 08 ianuarie 2021, 14 ianuarie 2021, 15 ianuarie 2021 și ultima amânare pentru 18 ianuarie 2021.

Oricare va fi decizia celor doi judecătorii de la Curtea de Apel Constanța, aceasta va fi definitivă.
 
Tot în acest dosar, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, fost reprezentant, la data presupuselor fapte, al societăţilor comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA, a luat tot în primă instanţă doi ani şi 11 luni închisoare cu suspendare.
 
Prezentul dosar a fost instrumentat de Andrei Bodean, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța.
 
Radu Mazăre se află în prezent în stare de detenție într-un penitenciar din țară, fiind în executarea unei pedepse de nouă ani de închisoare aplicată în Dosarul Retrocedărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii