Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectantul mai multor investiţii imobiliare din municipiu, SC Arhitectura Plus, la judecată cu Primăria Constanţa

ro

04 Mar, 2020 00:00 4049 Marime text

Un SRL din municipiu care dezvoltă mai multe proiecte imobiliare a dat în judecată Primăria Constanţa. Dosarul 2107/118/2019* a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa, obiectul acestuia fiind anulare act administrativ - adresa nr. 214942/22.01.2019. Potrivit municipalităţii, ar fi vorba despre o anulare a unei adrese emise de Direcţia Patrimoniu a Primăriei, un refuz către SC Arhitectura plus SRL. Pârâţi în dosar sunt Municipiul Constanţa prin Primar, Consiliul Local Municipal şi Primarul Municipiului Constanţa.


Societatea dezvoltă mai multe proiecte imobiliare în Constanţa, dar şi în zona metropolitană. Arhitectura Plus SRL investeşte în Năvodari, zona Beach-Land şi este proiectant general pentru alte investiţii, cum este proiectul Calipso Residences SRL, care ridică un bloc de zece etaje pe strada Eliberării din Constanţa sau pentru PUZ-ul de reglementare a terenului situat la intersecţia Tomis cu Strada Suceava, iniţiat de Medgaz SRL.


Arhitectura Plus SRL, în datele Registrului Comerţului  



Înfiinţată în anul 2005, Arhitectura Plus SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Dilancea Ştefan Dan, cu 5% din capitalul social, şi Dilancea Tudora, cu 95% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de activităţi de arhitectură, este Dilancea Ştefan Dan. Arhitectura Plus SRL are puncte de lucru în municipiul Constanţa şi municipiul Mangalia.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii