Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectantul general al lucrărilor de punere în siguranță a Cazinoului din Constanța, dat în judecată de Agenția Națională pentru Locuințe

ro

20 Jul, 2020 00:00 2334 Marime text
  • Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a înregistrat dosarul 15556/212/2020, pe rolul secției civile a Judecătoriei Constanța împotriva Tehnoconsult Proiect SRL
  • Este vorba despre un contract de proiectare pentru lucrările de construcţie a 60 de unităţi locative pentru medici în municipiul Tulcea
  • Tehnoconsult Proiect, a fost proiectantul general al lucrărilor de punere în siguranță a Cazinoului, desfășurate în 2018
  • Anul acesta, Primăria Constanța le-a atribuit un contract pentru serviciul de asistență tehnică/dirigenție de șantier aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța”

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a înregistrat dosarul 15556/212/2020, pe rolul secției civile a Judecătoriei Constanța împotriva Tehnoconsult Proiect SRL. Obiectul dosarului este acțiune în răspundere contractuală pretenții pentru un contract în valoare de 132.000 lei pe care Agenţia Naţională pentru Locuinţe l-a încheiat cu această societate în noiembrie 2014.
Este vorba despre contractul de proiectare pentru lucrările de construcţie a 60 de unităţi locative pentru medici în municipiul Tulcea, pe strada Spitalului, nr. 46A, proiect estimat la o valoare totală de 14 milioane lei. Serviciile de proiectare au fost asigurate de societatea Tehnoconsult Proiect, căreia i-a fost atribuit contractul de proiectare în septembrie 2014. Licitaţia pentru atribuirea contractului de execuţie a fost lansată în luna februarie 2015. Imobilul va avea un regim de înălţime de S+P+6E, apartamentele fiind distribuite pe două scări.
Magistrații nu au stabilit încă un termen în acest dosar.

 

Despre Tehnoconsult Proiect SRL

Tehnoconsult Proiect, a fost proiectantul general al lucrărilor de punere în siguranță a Cazinoului, desfășurate în 2018.
Tehnoconsult Proiect SRL și-a adjudecat în același an o licitație „grasă“ la Compania Națională de Investiții (CNI). Este vorba despre contractul de „asistență tehnică pentru implementarea subproiectelor prin specialiști și diriginți de șantier pentru subproiectul: «Reabilitare/înlocuire/extindere sistem public de alimentare cu apă (captare, aducțiune, stații de tratare, rezervoare de înmagazinare, rețele cu apă) în localitatea Bușteni, județul Prahova»“.
 
Totodată, în anul 2014, CJ Tulcea a plătit celor doi frați Mălai peste 630.000 de lei pentru managementul integrat al deșeurilor, în urma unei licitații deschise, în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, Axa prioritară 2 - „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deșeurilor și reabilitarea siturilor istorice contaminate“, Domeniul major de intervenție 1 - „Dezvoltarea sistemelor integrate de management al deșeurilor și extinderea infrastructurii de management al deșeurilor“.
Anul acesta, Primăria Constanța le-a atribuit un contract privind serviciul de asistență tehnică/dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța”- 36 locații.

Societatea constănțeană a fost înfiinţată în 2004 şi îi are ca asociaţi pe Sorin Costel Mălai şi Alexandru Florian Mălai, care este şi administrator. Firma se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legată de acestea.



Citește și:

Tehnoconsult Proiect SRL, contract de dirigenție de șantier pentru un nou lot de locuri de joacă din municipiul Constanța (document)

Societatea care a râvnit la reabilitarea Cazinoului, iar în prezent amenajează Liceul „Nicolae Rotaru” asigură dirigenția pe șantierele locurilor de joacă din municipiu (document)

Una dintre firmele care au vrut să reabiliteze Cazinoul va moderniza sala de tenis și clădirea Liceului „Nicolae Rotaru“ din Constanța



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii