Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul din Constanța, de la Secția Specială, care vrea să fie inspector judiciar

ro

04 Nov, 2020 00:00 2819 Marime text
  • Printre candidații care s-au înscris și cărora le-a fost admisă candidatura la examen se numără și magistratul constănțean Silviu Vasile Ciocoiu.
  • Plecat din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța, acesta își desfășoară activitatea în prezent în cadrul Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.
  • Rezultatele finale la concurs vor fi publicate în data de 11 februarie 2021

Inspecția Judiciară a anunțat organizarea unui nou concurs pentru ocuparea funcțiilor de inspector judiciar, atât în cadrul Direcției de Inspecție pentru judecători, cât și în cel al Direcției de Inspecție pentru procurori.

Printre candidații care s-au înscris și cărora le-a fost admisă candidatura la examen se numără și magistratul constănțean Silviu Vasile Ciocoiu, care, în prezent, își desfășoară activitatea în cadrul Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, cunoscută generic drept Secția Specială.

Magistratul Silviu Vasile Ciocoiu a plecat din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța în cursul anului 2019, urmând să își desfășoare activitatea la Secția Specială.

Potrivit datelor oficiale, acesta candidează pentru unul din cele șapte posturi disponibile în cadrul Direcției de Inspecție pentru procurori.
 

Contracandidații

Contracandidații săi sunt magistrații Daniela Câmpean, de la Parchetul Curții de Apel Brașov, Mihaela Florina Focică, de la DIICOT, Raluca Vasilica Mirică, de la DNA, Ligia Carmen Oprea, de la Parchetul Tribunalului Ilfov, dar și Adriana Claudia Pampu Romanescu, de la Parchetul Curții de Apel Brașov.

De asemenea, tot la Direcția de Inspecție pentru procurori s-au mai înscris magistrații Marcela Pîrvu, de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin, Marcel Sandu de la DNA și Sorin Gabriel Tomoiu, de la Parchetul Tribunalului Gorj.

La Direcția de Inspecție pentru judecători s-au înscris magistrații Ionela Chitic, de la Curtea de Apel Iași, Carmen Cosma, de la Tribunalul București, Veronica Dumitrache și Alina Nicoleta Ghica, ambele de la Curtea de Apel București, Mihaela Simona Mușat, de la Tribunalul Ialomița, Lorena Tarlion, de la Tribunalul Iași și Florentin Teișanu, de la Curtea de Apel Ploiești.

Au fost respinse candidaturile magistraților Diana Cristina Beldianu, de la Judecătoria Sectorului 6 – judecător cu grad de tribunal (Inspecția Judiciară) și, respectiv, a Valeriei Smaranda, de la Tribunalul Olt, judecător cu grad de curte de apel (Inspecția Judiciară).

Potrivit calendarului estimativ de desfășurare a noului concurs, astăzi și mâine se vor soluționa contestațiile candidaților care nu au fost admiși la concurs, urmând ca, pe data de 6 ianuarie 2021 să fie publicată programarea candidaților pentru susținerea probei interviului.

Rezultatele finale la concurs vor fi publicate în data de 11 februarie 2021.


Citește și:

Noua „gardă“ a anchetatorilor dobrogeni:
Procurorii din Constanța, note peste 9 la proiectele manageriale. Cine și cât a luat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii