Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii vor să afle exact cum a avut loc accidentul în care a murit Mihaela Şerban, judecător al Curţii de Apel Constanţa

ro

10 Aug, 2019 00:00 2117 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă cercetările specifice în dosarul accidentului rutier din data de 23 martie, eveniment în urma căruia Mihaela Şerban, judecător în cadrul Curţii de Apel Constanţa, şi-a pierdut viaţa.
 
Potrivit Poliţiei Judeţului Constanţa, sâmbătă, 23 martie, la ora 16.10, un bărbat (poliţist în cadrul Poliţiei Constanţa) a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, bărbatul nu a respectat indicatorul Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un automobil Dacia, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dinspre bd. Tomis, dar şi cu un autoturism Volkswagen, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bd. Mamaia. Din accident a rezultat decesul pasagerei de pe triciclu.
 
Recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus efectuarea expertizei tehnice a automobilelor implicate în accident.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii