Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii, nemulţumiţi de pedeapsa primită de Petre Krapcenco, angajat al Protecţiei Mediului Constanţa,

ro

06 Jun, 2017 10:17 1681 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au atacat, la Curtea de Apel Constanţa, decizia Judecătoriei Constanţa prin intermediul căreia lui Petre Krapcenco, angajat al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, i s-a stabilit pedeapsa de un an şi şase luni de închisoare.
 
Bărbatul a fost găsit vinovat, în primă instanţă, de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.
 
Instanţa a amânat aplicarea pedepsei închisorii de 1 an şi 6 luni, pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 C. pen., de 2 ani, care se calculează de data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.
 
Oricare va fi decizia Curţii de Apel Constanţa, aceasta va fi definitivă.
 
Conform magistraţilor, „în cursul lunii august 2016 inculpatul Krapcenco Petre, funcţionar în cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, cu ocazia efectuării unor controale împreună cu organele de poliţie, pe linia respectării prevederilor Legii nr. 61/1991, referitoare la producerea de zgomote, a transmis, în mod neautorizat, informaţii de care a luat cunoştinţă, în virtutea atribuţiilor de serviciu, unui reprezentant al clubului Fratelli din staţiunea Mamaia, respectiv l-a anunţat cu privire la momentele efectuării controalelor, astfel încât nivelul zgomotului, la momentul efectuării controlului, să fie unul în limite legale, iar agentul economic să nu fie sancţionat contravenţional“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii