Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii din toată țara, cu ochii pe CSM. Se discută despre funcțiile de conducere din parchete

ro

08 Jun, 2020 19:58 2621 Marime text
•    Ședința este programată să se desfășoare de la ora 13.00.

Anchetatori din toată țara așteaptă cu interes ședința de mâine după-amiază, de la ora 13.00, a Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Iar aceasta, dat fiind că în cadrul lucrărilor se vor pune în discuție delegările noi ori prelungirile vechilor delegări în funcțiile de conducere din cadrul mai multor unități de parchet dn țară.
Lista privind funcțiile de conducere este deschisă de propunerea de prelungire a delegării în funcția de procuror șef al Secției urmărire penală a Parchetului Tribunalului Teleorman a magistratului Cristian Petrică.
Pe ordinea de zi a ședinței se mai află și propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror adjunct a Parchetului Judecătoriei Timișoara a magistratului Ciprian Ionuț Pelmuș, dar și propunerea similară făcută în cazul procurorului Cosmin Macașoiu, pentru funcția de adjunct al Parchetului Judecătoriei Arad.
Totodată, se va discuta despre eventuala prelungire a delegării în funcția de prim procuror al Parchetului Judecătoriei Călărași a magistratului Ionuț Păunică, precum și despre prelungirea delegării în funcția de adjunct al aceluiași parchet a magistratului Florin Alexandru Bărbulescu.
La Parchetul Judecătoriei Brăila se va discuta despre prelungirea delegării în funcția de prim procuror a magistratului Liviu Ionuț Dedulescu, la Parchetul Judecătoriei Oltenița – despre prelungirea delegării magistratului Dorel Cristian Albu, iar pentru Parchetul Judecătoriei Gura Humorului a fost propus procurorul Andrei Sebastian Bucșă, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.
La conducerea Parchetului Tribunalului Suceava a fost propus magistratul Lucian Sorin Stănescu, iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, procurorul Dragoș Bordianu, pentru funcția de prim procuror, iar prim procuror adjunct – magistratul Simon Rotundu.
Se va mai discuta despre prelungirile delegărilor magistraților aflați la conducerea Parchetelor Judecătoriei Cluj Napoca, al Judecătoriei Hârlău și al Judecătoriei Alba Iulia, dar și despre conducere Parchetului Judecătoriei Pitești, unde va fi propus magistratul Cosmin Cristescu.
În aceeași ședință se vor avea în vedere și conducerea DIICOT Caraș Severin, unde a fost propus procuror șef magistratul Adrian Stamatin, dar și conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, unde a fost propus procuror general adjunct magistratul Aurelian Constantin Mihăilă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii