Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii din conducerea parchetelor dobrogene răsuflă uşuraţi. Au fost reconfirmaţi în funcţii

ro

21 Dec, 2019 00:00 1698 Marime text

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis reconfirmarea pe funcţii a mai multor magistraţi ce asigură funcţiile de conducere în parchetele dobrogene.


Cap de afiş este procurorul Gill Julien Grigore Iacobici, pe care CSM l-a delegat în funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Delegarea va intra în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2020, dată la care, de altfel, îi expiră actualul mandat pe funcţia de conducere. Potrivit informaţiilor oficiale, măsura este valabilă „până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni“.


La rândul său, şi procurorul Gabriela Rugea a fost reconfirmată la cârma Parchetului Judecătoriei Mangalia. Delegarea sa pe funcţie a fost prelungită începând cu data de 15 ianuarie şi până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.


Totodată, şi magistraţii tulceni au primit acelaşi răspuns din partea Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Au fost reconfirmaţi prin delegare pe funcţie procurorii Coca Marina Creţu (prim-procuror al Parchetului Tribunalului Tulcea), Mauna Ana Maria Casian (prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Tulcea) şi Dan Stepanencu (prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Tulcea).


Delegările pe funcţii sunt valabile începând cu luna ianuarie, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.


Citeşte şi:

Examenul de grad al anchetatorilor. Cum s-a descurcat procurorul general al Constanţei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii