Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul Mirelei Matichescu cu Airtours SRL a fost amânat până anul viitor

ro

09 Dec, 2021 00:00 1661 Marime text
⦁ Magistrații de la Tribunalul Constanța au amânat dosarul nr. 2167/118/2021, în materie de litigii cu profesioniştii
⦁ Următorul termen a fost stabilit pentru 18.01.2022
⦁ Dosarul a avut parte de mai multe amânări, pentru stabilirea onorariilor cuvenite avocaţilor, sau a onorariului pentru curatorul special
⦁ În această speță, Mirela Matichescu, fost administrator public al județului Constanța și partenerul ei au atacat în instanță o decizie luată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor a societății Airtours SRL, firma în care cei doi dețin 50% din acțiuni alături de Marius Felician Gherasim


Magistrații de la Tribunalul Constanța au amânat dosarul nr. 2167/118/2021, în materie de litigii cu profesioniştii.

Următorul termen a fost stabilit pentru 18.01.2022.

Dosarul a avut parte de mai multe amânări, pentru stabilirea onorariilor cuvenite avocaţilor, sau a onorariului pentru curatorul special.
În acest dosar, Mirela Matichescu, fost administrator public al județului Constanța și partenerul ei au atacat în instanță o decizie luată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor a societății Airtours SRL, firma în care cei doi dețin 50% din acțiuni alături de Marius Felician Gherasim.

SC Airtours SRL a fost înfiinţată în 2006.

Reamintim că pe data de 4 octombrie 2016, într-o notă informativă, Autoritatea Naţională de Turism a publicat lista agenţiilor de turism pentru care s-a procedat la retragerea în vederea radierii din oficiu a licenţelor de turism, listă pe care se regăseau 1.385 de societăţi. Ulterior, pe 5 şi 6 octombrie, au fost publicate alte liste, în care numărul agenţiilor de turism s-a redus. Printre acestea se regăsea şi agenţia deţinută la acel moment de George Răzvan și Nicoleta Micu.

La câțiva ani distanță, Mirela Matichescu și Răzvan George Micu au devenit asociați, alături de Felician Marius Gherasim, în SC Airtours SRL, firmă specializată în domeniul agențiilor de turism și care deține terasă și/sau beach-baruri despre care ABADL susţinea vara trecută că s-au extins illegal.

În mandatul 2008-2012, Marius Felician Gherasim a fost consilier local la Năvodari, fiind ales pe listele PSD.

Matichescu mai este acționar și în SC Noche Caliente SRL, societate înfiinţată în 2015.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Mirela Matichescu și partenerul ei atacă în instanță o decizie luată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor societății în care dețin 50% din capitalul social
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii