Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul deschis de urmașii lui Petrică Iordache împotriva municipalității, amânat pentru toamnă

ro

05 Aug, 2020 00:00 1934 Marime text
  • Cazul a fost amânat pentru că persoanele implicate în proces nu au primit citațiile.
  • Dosarul a fost înregistrat pe rolul Secției civile a Judecătoriei Constanța pe data de 28 februarie 2019, sub numărul 5654/212/2019.
Procesul deschis de familia defunctului om de afaceri constănțean Petrică Iordache împotriva municipalității continuă la Judecătoria Constanța. Magistrații au fost nevoiți să amâne dosarul pentru luna noiembrie, pentru că persoanele implicate în proces nu au primit citațiile.
Amintim că dosarul a fost înregistrat pe rolul Secției civile a Judecătoriei Constanța pe data de 28 februarie 2019, sub numărul 5654/212/2019, reclamanții fiind Carmen Celestina Iordache și fiii săi, Renato și Francescu.
Este vorba despre cauza în care soția și cei doi fii ai omului de afaceri au dat în judecată municipalitatea, dar și pe moștenitorii avocatului Istrate Micescu, alături de Cristi Borcea și alții, într-un proces ce vizează o revendicare imobiliară.
Așa cum arătam în edițiile anterioare, nu este pentru prima dată când moștenitorii lui Petrică Iordache sunt adversari în instanță ai moștenitorilor avocatului Istrate Micescu. Cele două familii s-au mai aflat în litigiu în urmă cu mai bine de zece ani, când moștenitorii avocatului îi dăduseră în judecată pe moștenitorii afaceristului, în legătură cu un teren situat în zona peninsulară a Constanţei.
Suprafaţa fusese achiziționată de Petrică Iordache de la Primăria Constanţa, însă ulterior a fost revendicată, în parte, de moştenitorii lui Istrate Micescu. La momentul respectiv, soţia şi fiii lui Iordache au pierdut procesul, iar instanţa a anulat actul de vânzare dintre Primăria Constanţa şi afacerist, doar cu privire la suprafaţa de teren aflată în litigiu.

Citește și:

13 ani de la moartea lui Petrică Iordache. Parte din moștenirea sa, aflată încă în atenția judecătorilor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii