Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces pentru beach-bar Tribunalul Constanța a respins cererea societății Noche Caliente SRL, firma condusă de Mirela Matichescu

ro

20 Aug, 2020 16:47 2760 Marime text
 
  • Dispoziția atacată în instanță vizează propunerea de demolare a beach-bar-ului de pe o plajă din Năvodari.

Judecătorii de la Tribunalul Constanța au respins cererea societății Noche Caliente SRL, firma care o are ca asociat și administrator pe administratorul public al județului Constanța, Mirela Matichescu, de anulare a unei dispoziții emisă de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
 
Dispoziția atacată în instanță vizează propunerea de demolare a beach-bar-ului de pe o plajă din Năvodari aparținând firmei.
 
Așa cum arătam și în edițiile anterioare, Noche Caliente SRL a fost somată, în luna mai, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari. Firma Noche Caliente SRL a urmat calea instanţei, context în care a fost format dosarul cu nr .10687/212/2020, având ca obiect “ordonanţă preşedinţială sistare demolare”.
 
Magistrații de la  Judecătoria Constanța s-au pronunțat în acest dosar și au decis următoarele: “Admite cererea. Dispune Stoparea/sistarea demersurilor de demolare a construcţiilor : 1 construcţie tip Beach -Bar de cca 175,5 mp, 1 construcţie de cca 80 mp și 1 construcţie de 20 mp și 1 construcţie de 11 mp, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.8476/212/2020 aflat pe rolul Judecătoriei Constanța având ca obiect acţiune în revendicare imobiliară precum și a cauzei având ca obiect acţiune în constatare . Obligă pârâtul către reclamant la plata sumei de 50 lei , cu titlu de cheltuieli de judecată . ( taxă de timbru ) . Executorie . Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare . Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 13 .07.2020”.
 
Direcția Apele Române Dobrogea Litoral a atacat decizia Judecătoriei Constanța. Primul termen în apel a fost stabilit pentru data de 24 septembrie.
 
Mai multe despre acest proces pot fi citite accesând următorul link:
 
Administratorul județului să fii, noroc să ai
Mirela Matichescu și-a salvat beach-bar-ul în instanță. Magistrații au admis sistarea demolării de către Apele Române

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii