Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces cu mare impact emoțional la Tribunalul Constanța! Începe judecata

ro

06 May, 2020 00:00 4056 Marime text

Dosar cu mare impact emoțional la Tribunalul Constanța. Se spune despre mame că sunt îngeri pe pământ, trimiși pentru a avea grijă de noile suflețele aduse pe această lume. O tânără mamă din Medgidia pare însă să contrazică aceste stereotipuri. Aflată în stare de arest preventiv, aceasta va fi adusă în fața judecătorilor constănțeni pentru a răspunde acuzației aduse de procurori: aceea de a-și fi înjunghiat propriul copil. Motivul oficial – micuța făcea prea multă gălăgie. Instanța de judecată este astfel învestită cu una dintre cele mai grele misiuni, anume de a cerceta toate împrejurările în care s-ar fi produs o astfel de faptă, în care tocmai cea chemată să își ocrotească până la moarte copilul este acuzată că ar fi încercat să îl omoare.


Ieri, judecătorii de la Tribunalul Constanța au constatat legalitatea sesizării instanței, a administrării probelor și a efectuării actelor de urmarire penală în dosarul penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și a dispus trimiterea dosarului la completul penal, pentru începerea judecății.


Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.


Amintim că la finele lunii trecute, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 4 ani, s-ar afla înjunghiată, la domiciliul său din municipiul Medgidia.


Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că minora ar fi fost înjunghiată de către mama sa, de 28 de ani, care ar fi părăsit locuința după comiterea faptei. Aceasta a fost găsită de polițiști și condusă la sediul Poliției municipiului Medgidia. Tânăra mămică a motivat că ar fi facut gălăgie copilul.


La jumătatea lunii trecute, în ședință secretă, Tribunalul Constanța a constatat legalitatea şi temeinicia luării măsurii arestării preventive faţă de tânăra mămică, măsură pe care a menținut-o pe o durata de 30 de zile, măsura ce urmează a fi verificată până la data de 15 mai, inclusiv.


Decizia Tribunalului Constanța a fost menținută și de Curtea de Apel Constanța.


Citește și

„Asistentul“ unui fals medic, condamnat cu executare. A primit 5000 de euro pentru o operație la coloană

Femeie, condamnată pentru complicitate la proxenetism. Ar fi primit o sumă fabuloasă de la o tânără aflată în Germania
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii