Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa, amendată în problema locurilor de joacă. Sancţiunea a fost anulată. Soluţia, contestată

ro

20 Jul, 2018 00:00 1602 Marime text
Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a contestat decizia Judecătoriei Constanţa prin intermediul căreia a anulat amenda (în valoare de 30.000 de lei) primită de Primăria Constanţa, în contextul inventarierii locurilor de joacă din municipiul Constanţa.
 
Contestaţia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa va fi soluţionată de judecătorii Tribunalului Constanţa.
 
Amintim că, potrivit lui Horia Constantinescu, comisar-şef adjunct al CJPC Constanţa, amenda a fost aplicată pentru obstrucţionarea controlului, la momentul declanşării acţiunii de verificare vizând locurile de joacă.
 
Judecătoria Constanţa, în primă instanţă, a admis plângerea formulată de către petentul Municipiul Constanţa, prin Primar, în contradictoriu cu intimatul Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor - Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Est Galaţi, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. Pe cale de consecinţă, instanţa a anulat procesul-verbal de contravenţie seria ANPC nr. 0817066/25.09.2017.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii