Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Judecătoriei Constanța și-a cerut transferul. Ce răspuns a primit

ro

27 May, 2021 00:00 2220 Marime text
  • Cererea sa a fost analizată în ședința Secției pentru Judecători a CSM de marți, 25 mai 2021, însă, în urma dezbaterilor, s-a decis respingerea cererii.

Magistratul Cătălin Jigău, președintele Judecătoriei Constanța, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii să dispună transferarea sa.

În acest sens, judecătorul a formulat cerere de transfer pentru instanțele militare, magistratul optând pentru Curtea Militară de Apel București, Tribunalul Militar București ori Tribunalul Militar Iași.

Cererea sa a fost analizată în ședința Secției pentru Judecători a CSM de marți, 25 mai 2021, însă, în urma dezbaterilor, s-a decis respingerea cererii.

Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii, au fost opt voturi de respingere a cererii sale pentru toate opțiunile exprimate și un vot nul.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ce procurori vor să devină judecători în Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii