Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Curții de Apel Constanța, programat la interviu pentru Curtea Supremă

ro

06 Apr, 2021 00:00 2001 Marime text
  • Judecătorul constănțean a optat pentru unul din cele cinci posturi scoase la concurs la Secția penală a Curții Supreme.
  • Acesta urmează să susțină interviul marți, 20 aprilie, între orele 11.00 – 11.30.
  • La rândul său, magistratul constănțean Beatrice Mariș s-a înscris pentru un post la Secția de contencios administrativ și fiscal a instanței supreme.
  • Aceasta va susține interviul pe 14 aprilie 2021, între orele 11.00 – 11.30.

Judecătorul Marius Cristian Epure, președintele Curții de Apel Constanța, a fost programat pe data de 20 aprilie 2021 pentru a susține interviul în cadrul concursului de promovare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Amintim, magistratul constănțean a optat pentru unul din cele cinci posturi scoase la concurs la Secția penală a Curții Supreme și urmează să susțină interviul marți, 20 aprilie, între orele 11.00 – 11.30.

Precizăm, de asemenea, că președintele Curții de Apel Constanța s-a înscris și în cadrul concursului anterior de promovare la Înalta Curte, optând tot pentru Secția penală a instanței supreme. La momentul respectiv, printre contracandidații săi se afla și vicepreședintele de atunci al Curții de Apel Constanța, magistratul Eleni Cristina Marcu.
 

Președintele – respins, vicele - admis

În urma interviului susținut atunci, judecătorul Marius Cristian Epure a fost notat cu 29,20 de puncte, fiind declarat respins, în timp ce vicepreședintele Eleni Cristina Marcu a fost notată cu 35,00 de puncte și a promovat la Curtea Supremă.

Pentru a reveni la concursul actual, este de precizat că mai există un alt judecător al Curții de Apel Constanța care s-a înscris, fiind vorba despre magistratul Beatrice Mariș, din cadrul Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a instanței.

Aceasta a optat pentru unul din cele șapte posturi scoase la concurs la Secția de contencios administrativ și fiscal de la Înalta Curte, fiind programată să susțină interviul la data de 14 aprilie 2021, între orele 11.00 – 11.30.

Interviul este ultima probă ce va fi susținută în cadrul examenului pentru promovarea la Înalta Curte de Casație și Justiție.


Citește și:

Judecătorii Epure şi Marcu, evaluaţi profesional pentru Curtea Supremă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii