Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizările ISU Dobrogea cu privire la pompierul constănțean acuzat de infracțiuni sexuale

ro

30 May, 2021 14:49 1858 Marime text


Oficialii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au transmis astăzi, 30 mai 2021, o serie de precizări cu privire la angajatul ISU Dobrogea arestat pentru infracțiuni sexuale.

Iată informațiile transmise de autorități:


Bărbatul este angajatul ISU Dobrogea al județului Constanța din anul 2007, fiind încadrat comandant de echipaj și șofer. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natură profesională.

Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă Dobrogea al județului Constanța nu admite și nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituția noastră pune accent pe moralitate,disciplină și respect față de oameni.

La nivelul Inspectoratului, s-a luat măsură suspendării raporturilor de muncă ale acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, iar ulterior se va decide mai departe.



Amintim, Tribunalul Militar Bucureşti a decis arestarea preventivă a inculpatului plt. adj. Adrian Strătilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pe o durată de 30 de zile, începând cu 28.05.2021 până la 26.06.2021 inclusiv.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii