Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povestea unei doctoriţe care a ajuns din greşeală expertă în masaje erotice

ro

16 Feb, 2017 00:00 4246 Marime text
A ajuns din greşeală la rubrica de masaje erotice! Vorbim despre o doctoriţă care a fost sunată în repetate rânduri de diverşi bărbaţi, dornici să beneficieze de serviciile ei. Conform portalului instanţelor de judecată, dosarul a fost închis definitiv de judecătorii Tribunalului Sibiu, în defavoarea doctoriţei.
 
În cauză, doctoriţa a declarat judecătorilor că a fost sunată de „clienţi“ în timp ce se afla la serviciu, în spital, dar şi când era acasă.
 
La un moment dat, femeia l-a întrebat pe unul dintre bărbaţii care au sunat-o de unde are numărul ei de telefon. Acesta i-a comunicat că a luat numărul de telefon dintr-un ziar, de la rubrica destinată matrimonialelor/masaje erotice.
 
În scurt timp, doctoriţa a dat în judecată persoana care a publicat anunţul şi care a indicat numărul său de telefon ca fiind cel al persoanei care prestează respectivul serviciu.
 
În primă instanţă, doctoriţa a câştigat despăgubiri de 500 de lei. Nemulţumită, ea s-a adresat Tribunalului Sibiu, instanţă care i-a respins acţiunea, obligând-o să achite suma de 1.200 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.
 
Decizia Tribunalului Sibiu este definitivă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii