Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povestea incredibilă a unei femei din Constanţa, înjunghiată în piept Nu a vrut să-şi reclame soţul la poliţie pentru a nu-i strica imaginea

ro

06 Dec, 2018 00:00 2082 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a decis, ieri, condamnarea unui bărbat la pedeapsa de aproape cinci ani de închisoare pentru tentativă la omor, victima fiind soţia inculpatului. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa arată că, la jumătatea lunii octombrie 2017, în locuinţa comună şi pe fondul consumului de alcool, un bărbat a început să-şi certe violent fiul (minor). La un moment dat, conform magistraţilor, copil a fost salvat de mama lui, care i-a cerut soţului să înceteze.
 
După ce băiatul a ieşit din casă, inculpatul a pus mâna pe un cuţit cu care a lovit-o de două ori pe soţia sa în zona pieptului şi în mâna dreaptă. Ulterior, femeia a fugit din bucătărie şi a mers într-un dormitor, unde s-a întins într-un pat.
 
În loc să anunţe Poliţia şi Ambulanţa, inculpatul a mers după soţia sa şi i-a adus un prosop pe care l-a ţinut pe rană. În acest fel, mai arată procurorii în ancheta lor, sângerarea s-a oprit. A doua zi, inculpatul a mers la serviciu, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă femeii i s-a făcut rău şi a chemat un echipaj al Ambulanţei.
 
În scurt timp, femeia a fost operată, iar după această procedură a fost audiată de poliţişti, cărora le-a precizat că nu a anunţat organele de anchetă despre faptul că a fost înjunghiată de soţ pentru a nu-i strica imaginea acestuia. Mai mult decât atât, femeia le-a mai declarat oamenilor legii că nu este pentru prima dată când, pe fondul consumului de alcool, este agresată de soţ.
  
În faţa instanţei de judecată, inculpatul a recunoscut fapta şi a precizat că îi pare rău pentru cele întâmplate.
 
Ieri, Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea inculpatului la pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare cu executare. Decizia este definitivă.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii