Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist înjunghiat în misiune, la Eforie. Judecătorii, chemați să confirme internarea medicală a principalului suspect

ro

09 Mar, 2021 00:00 2382 Marime text
  • 27 ianuarie 2021, Judecătoria Constanța a decis arestarea preventivă a cetățeanului american.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța vor solicita azi judecătorilor confirmarea internării medicale a lui Sandbrand Ralph, de 42 de ani, cetățean american, suspectat că a înjunghiat un polițist la Eforie Nord, județul Constanța.
 
Fapta a avut loc la data de 26 ianuarie 2021, în jurul orei 21:00.
 
Conform oamenilor legii, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, la intersecţia străzilor Margaretei şi Daliei, jud. Constanţa, numitul S.R. l-a înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului pe numitul O.O., agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind chemat la o intervenţie prin SNUAU 112, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un număr de 20 de zile de îngrijiri medicale.
 
Ulterior, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, pe b-dul Tudor Vladimirescu, în dreptul complexului hotelier Bran, Brad, Bega, jud. Constanţa, numitul S.R. a scos o şurubelniţă pe care o avea asupra şi pe care a folosit-o pentru a ameninţa şi a încerca să lovească organele de ordine publică, respectiv agent şef adjunct de poliţie S.I. din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie şi plt. O.D. din cadrul I.J.J. Constanţa, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care i-au cerut sus-numitului să se legitimeze, acestea reuşind să-l imobilizeze pe inculpatul S.R. şi să-l dezarmeze de şurubelniţa pe care o avea asupra sa.
 
Pe data de 27 ianuarie 2021, Judecătoria Constanța a decis arestarea preventivă a cetățeanului american.
 
Pe data de 19 februarie 2021, Tribunalul Constanța a dispus internarea medicală a inculpatului într-o unitate sanitară de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.
 
Azi, Tribunalul Constanța va analiza cererea procurorilor privind confirmarea internării medicale.
 
Citește și
 
Ministrul de interne a aflat, în timpul emisiunii la B1Tv, că un polițist a fost înjunghiat la Eforie. Reacția lui Lucian Bode

UPDATE
Polițist înjunghiat la Eforie Nord. Atacatorul a fost reținut (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii