Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist din Constanța, mușcat de un bărbat infectat cu HIV. Ce au decis azi judecătorii

ro

03 Nov, 2020 15:52 1733 Marime text
  • Hotărârea a fost luată la solicitarea procurorilor.

Tribunalul Constanța a decis azi ca bărbatul din București, infectat cu virusul HIV, care a mușcat un polițist de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța, să rămână în arest preventiv.
 
 Hotărârea a fost luată la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care a cerut în cazul bărbatului prelungirea măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile.
 
De precizat că bărbatul a cerut revocarea sau înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau controlului judiciar.
 
Solicitarea lui a fost respinsă, ca neîntemeiată.
 
Decizia de azi a Tribunalului Constanța nu este definitivă.

Fără mască de protecție și fără bilet în tren 

Amintim că, luna trecută, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.

Proaspăt eliberat din penitenciar 

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.

În momentul în care a fost încătușat, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei respective.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii