Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist constănţean muşcat de deget în misiune! Închisoare cu suspendare pentru agresor

ro

07 Aug, 2019 00:00 2702 Marime text
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, un bărbat acuzat de ultraj (victime fiind doi poliţişti) şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost condamnat, în primă instanţă, la un an, patru luni şi zece zile de închisoare cu suspendare. Instanţa a luat act că cei doi poliţişti nu s-au constituit părţi civile în dosarul cauzei.
 
Nemulţumiţi, procurorii au contestat decizia Judecătoriei Constanţa la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă. Primul termen în apelul cauzei a fost stabilit pentru data de 12 septembrie.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii arată că, la începutul lunii mai 2016, poliţiştii din judeţul Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat are un comportament deviant, provocând scandal.
 
Deplasându-se la faţa locului, patrula de poliţie, formată din agent-şef adjunct de poliţie şi un agent de poliţie locală, l-a identificat pe inculpat, care spunea lucruri fără sens şi îi înjura pe cei care treceau strada. La vederea echipajului de poliţie, inculpatul a devenit mai recalcitrant, context în care oamenii legii au încercat încătuşarea individului.
 
În timpul procedurii de încătuşare, inculpatul a devenit violent şi a încercat să-l muşte pe poliţist de pulpa piciorului stâng. Omul legii a reuşit să se salveze, însă, tot în timp ce se încerca încătuşarea inculpatului, acesta l-a muşcat pe poliţist de unul dintre degetele de la mâna stângă. Imediat, un bărbat care se afla în apropiere a luat o sticlă de sifon, după care i-a pulverizat apă în gura inculpatului, reuşind astfel să îi salveze degetul poliţistului.
 
În continuare, inculpatul s-a ridicat de la pământ şi a spart parbrizul şi geamul lateral stânga-faţă de la autospeciala de poliţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii