Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist cercetat pentru favorizarea făptuitorului și divulgarea informațiilor secrete de serviciu

ro

19 Apr, 2017 22:53 2773 Marime text
Astăzi, lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Argeș au pus în executare un mandat de aducere privind un agent de poliție din cadrul IPJ Argeș, aceasta având calitatea de suspect într-un dosar penal al Parchetului de pe Judecătoria Pitești pentru comiterea infracțiunilor de favorizare a făptuitorului și divulgare a informațiilor secrete de serviciu sau nepublice.
 
Polițistul a fost condus la sediul unității de parchet menționate în vederea continuării cercetărilor.
 
În fapt, „la data de 15 februarie 2017, agentul de poliție i-a comunicat unei persoane cercetate în cadrul unui dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești că într-o notă a IPJ Argeș se menționează că este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată, șantaj”. Pe parcursul cercetărilor, lucrătorii D.G.A. – S.J.A. Argeş au fost delegați să efectueze acte procedurale.
 
Începerea/continuarea urmăririi penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii