Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ploiești. 65 de persoane duse la audieri, într-o anchetă de trafic de narcotice

ro

24 Mar, 2021 16:41 1391 Marime text



65 de persoane sunt audiate de procurorii DIICOT Ploiești într-o amplă anchetă ce vizează destructurarea unei grupări ce s-ar fi ocupat cu trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu și efectuarea, fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Iată informațiile transmise de DIICOT în legătură cu acest caz:


La data de 24.03.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești au efectuat un număr de 15 percheziții domiciliare, pe raza județelor Prahova și Dâmbovița, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu și efectuarea, fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, membrii grupării au comercializat cantități importante de cannabis, comprimate ecstasy, cocaină și produse cu efecte psihoactive către consumatori din Prahova și Dâmbovița.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 65 de persoane.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii