Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la suspecți bănuiți de trafic și consum de droguri de risc și de mare risc. Mai multe persoane, conduse la audieri

ro

26 Sep, 2019 18:00 986 Marime text

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B. T. Covasna, cu sprijinul polițiștilor din Covasna, au acționat pentru destructurarea unor grupări specializate în trafic de droguri.
 
Astfel, polițiștii au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Târgu Secuiesc și localităților Cernat, Turia, Lemnia, Catalina și Sânzieni din județul Covasna la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de risc și de mare risc.
 
În urma activităților, au fost indisponibilizate 139 de comprimate de M.D.M.A., cannabis, amfetamină și mai multe mijloace materiale de probă.
 
5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., în vederea continuării cercetărilor, iar față de una dintre acestea a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și urmează a fi prezentată Tribunalului Covasna cu propunerea de arestare preventivă.
 
La activități au participat și jandarmi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii