Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la domiciliu DIICOT Constanța a trimis în judecată doi suspecți de trafic de droguri!

ro

09 Dec, 2021 09:31 1762 Marime text


Procurorii Serviciului Teritorial Constanța al DIICOT au dispus trimiterea în judecată a doi suspecți din Constanța, bărbații fiind acuzați de trafic de narcotice!

Cei doi bărbați au fost închiși preventiv în luna octombrie 2021, fiind încătușați în urma a trei percheziții domiciliare care au scos la iveală aproape patru kilograme de cannabis și alte stupefiante ascunse în casele suspecților.

Dosarul a fost recent înregistrat pe rolul Secției penale a Tribunalului Constanța, instanța penală urmând să se pronunțe asupra oportunității menținerii măsurii arestării preventive.
 
Amintim că, pe 16 octombrie 2021, polițiștii BCCO Constanța, coordonați de procurorii DIICOT Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare și au descoperit în locuințele celor doi constănțeni aproape patru kg de cannabis, două comprimate de ecstasy și alte stupefiante, sume importante de bani și alte bunuri cu valoare probatorie.
 
De asemenea, în ziua de 17 octombrie 2021, au avut loc alte 4 percheziții domiciliare, iar polițiștii au reușit să ridice alte bunuri.

Sursa foto: Facebook.com - Poliția Română

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii