Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile. Prejudiciu de peste 10 milioane de lei!

ro

09 Jul, 2020 10:56 1365 Marime text
  • 19 percheziții, în județul Vrancea, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice bănuite de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile.
  • Prejudiciul cauzat: peste 10 milioane de lei!

La această oră, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalități Economice din Vrancea efectuează 19 percheziții, în județul Vrancea, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice bănuite de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 10 milioane de lei.
 
Activitățile se desfășoară simultan în 19 locații și sunt efectuate cu sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu Vrancea, Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Vrancea, Biroului Vamal de Interior Focșani și R.A.R.
 
Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor de la ordine publică, de la investigații criminale, de la arme, explozivi și substanțe periculoase, precum și al polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Vrancea.
 
La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea și jandarmi.
 
Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii