Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Lumina! Cinci persoane menținute în arest

ro

21 Oct, 2020 00:00 1668 Marime text
  • Persoanele în cauză ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, pe teritoriul mai multor țări din spațiul Uniunii Europene, obținând astfel foloase patrimoniale

Tribunalul Constanța a decis ieri, 19 octombrie 2020, menținerea în stare de arest preventiv a celor cinci persoane din localitatea Lumina bănuite de proxenetism. Hotărârea judecătorilor este definitivă.

Amintim că, săptămâna trecută, polițiști Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul I.J.J. Constanța, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Lumina, într-un dosar penal de proxenetism.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2015 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, pe teritoriul mai multor țări din spațiul Uniunii Europene, obținând astfel foloase patrimoniale.

La percheziții, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, mai multe bunuri, printre care 2 autoturisme, un pistol air-soft, telefoane mobile, dispozitive electronice, precum și alte înscrisuri de interes pentru cauză.

În cauză, s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust.


Citește și

Percheziţii în Bucureşti şi Constanţa. A apărut o nouă înșelătorie, pe bază de COVID-19

Percheziții în Constanța și București, legate de înșelăciuni prin metoda Covid
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii