Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Brăila într-un dosar de trafic de droguri și trafic de persoane

ro

10 Feb, 2021 16:18 1453 Marime text
  • Mai multe persoane au fost reținute.
Trei persoane au fost reținute și alte trei sunt cercetate sub control judiciar, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila, în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri și trafic de persoane.

La data de 9 februarie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila, au efectuat 7 percheziții la imobilele folosite de 11 membri ai unei grupări care, începând cu luna noiembrie 2019, ar fi comis infracțiuni de trafic de droguri și trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi constituit un grup infracțional organizat, ar fi efectuat operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și ar fi exploatat sexual o minoră, în municipiul Brăila.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate 70 g. de hașiș, 140 g. de substanță vegetală marunțită, de culoare verde, 13 g. de substanță pulverulentă, albă, 3 țigarete confecționate artizanal și 7 telefoane mobile.

În urma probatorului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila au luat măsura reținerii față de doi bărbați, de 38 și 29 de ani, precum și față de o femeie, de 38 de ani.

Pentru alți trei tineri, de 17, 21 și 26 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Sursă foto: DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii