Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii DIICOT în Constanţa Vijai, Babacu, Coco, Emi şi Negri au fost condamnaţi

ro

16 Jun, 2017 00:00 2260 Marime text
Cinci persoane trimise în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa au fost condamnate, ieri, de Tribunalul Constanţa.
 
Ulterior deliberărilor, instanţa a decis condamnarea lui Călin F., zis Vijai, la o pedeapsă un an şi o lună. Nicolae-Cristian S. A., zis Babacu, a primit, în final, opt luni de închisoare. Rahim A., zis şi Coco, a primit nouă luni de închisoare. Mai departe, Stan-Emilian C., zis şi Emi, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare. Asta în timp ce Cristinel A., alis Negri, a primit un an de închisoare.
 
Instanţa a dispus confiscarea specială a cantităţii de 0,8 grame de canabis, depusă la IGPR - Direcţia Cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, şi a constatat că probele au fost integral consumate în procesul analizelor de laborator sau, după extracţie, au fost distruse. Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Pedepsele au fost acordate pentru efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, dar şi pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.
 
Amintim că, în prezenta cauză, DIICOT a efectuat mai multe percheziţii domiciliare în judeţul Constanţa, în scopul destructurării unor grupări organizate care ar fi fost specializate în trafic de droguri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii