Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Vasile, trimis în judecată Ar fi înjunghiat un bărbat în Murfatlar şi s-ar fi ascuns trei zile de Poliţie

ro

19 Sep, 2016 00:00 2302 Marime text
Paul Vasile, zis „Mugli“, a fost trimis în judecată pentru omor, după ce s-ar fi răzbunat pe un bărbat pentru că nu i-ar fi dat bani să-şi ia băutură şi l-ar fi înjunghiat cu un cuţit în zona pieptului. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa şi până la închiderea ediţiei nu fusese stabilit niciun termen de judecată.
 
De asemenea, judecătorii Tribunalului Constanţa au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive faţă de Paul Vasile, pe care o menţin. Decizia nu a fost definitivă.
 
Amintim că, în data de 16 august, Paul Vasile, din Poarta Albă, ar fi consumat alcool. După ce ar fi văzut că nu mai are bani de băutură, ar fi mers cu prietenii de pahar în Murfatlar la un individ care ar fi avut să-i dea nişte bani întrucât l-ar fi ajutat să vândă produse agroalimentare, pe drumul naţional. Victima ar fi spus că nu are toţi banii, însă ar fi vrut să îi dea mai puţin şi o sticlă cu vin. Se pare că Paul Vasile ar fi fost nemulţumit, ar fi scos un cuţit, l-ar fi înjunghiat în zona pieptului şi ar fi fugit. Victima a fost transportată de urgenţă la spital.
 
În data de 19 august, Paul Vasile ar fi mers la Poliţie, s-ar fi predat cu tot cu armă - un cuţit cu lama ruptă - şi ar fi precizat că este cel cu care ar fi înjunghiat victima.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii