Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul Tribunalului Constanța, în atenția Plenului CSM (document)

ro

09 Apr, 2020 00:00 2500 Marime text

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se va întruni în ședință în această dimineață, iar pe ordinea de zi se află un punct ce privește activitatea desfășurată în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Mai exact, Plenul CSM va purta discuții pe tema eventualei modificări a componenței comisiei de evaluare constituite la nivelul acestei unități de anchetă.
În prezent, din comisie fac parte următorii magistrați: Gill Julien Grigore-Iacobici, prim-procuror al Parchetului Tribunalului Constanța, în calitate de membru de drept, membrii desemnați - procurorii Andra Georgiana Vasile (adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța) și Raluca Elena Mihăilescu, dar și membrul supleant Adina Gabriela Chirilov.
Magistratul Chirilov a dobândit calitatea de membru supleant în urma ședinței de Plen a CSM din data de 15 octombrie 2019.
În acest context, rămâne de văzut ce modificări vor fi făcute în urma discuțiilor de astăzi din Plenul CSM.

În secțiunea Document puteți consulta Hotărârea nr. 204/2019 a CSM privind modificarea componenței comisiei de evaluare din Parchetul Tribunalului Constanța.

Citește și:

CSM a schimbat comisia de evaluare a procurorilor din Parchetul Tribunalului Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii