Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Cetățeanul care ar fi ameninţat cu moartea un ofiţer de poliţie din Techirghiol, arestat preventiv

ro

20 Aug, 2021 09:46 1799 Marime text

 
Judecătoria Constanța a dispus arestarea preventivă a lui Antonel Răzvan Draghici, pe o perioadă de 30 de zile.
 
Cel în cauză este cercetat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Oficial de la Parchet 
 

„În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului D.A.R. s-au reținut următoarele:
 
- la data de 17.08.2021, în jurul orelor 22.30, inculpatul D.A.R., arestat la domiciliu într-o altă cauză penală aflată în faza de judecată, a adresat, în mod nemijlocit, ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă persoanei vătămate, ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care vizau atât persoana sa, cât şi membrii familiei sale.
 
Menţionăm că pentru desfăşurarea anchetei şi strângerea probelor necesare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a colaborat cu organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.
 
Cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul D. A.R.
 
          Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor“.

 
Oficial de la instanță 

Solutia pe scurt: ÎNCHEIERE 19.08.2021 În baza art. 226 C.proc.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art. 223 alin. (2) C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului D.A.-R. (...) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.08.2021 şi până la data de 17.09.2021, inclusiv. În baza art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19.08.2021, ora 17:16. Judecător de drepturi şi libertăţi,


Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii