Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O navă sub pavilion Panama a fost reținută în portul Constanța

ro

14 May, 2021 14:39 1851 Marime text
 

Judecătorii de la Tribunalul Constanța au decis reținerea în portul Constanța a navei „M/V UST-ILIMSK“, sub pavilion Panama.

Decizia a fost luată în dosarul 3518/118/2021, la cererea UST-ILIMSK SHIPPING LTD.

Oficial 

Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect ordonanţă preşedinţială, formulată de reclamanta UST-ILIMSK SHIPPING LTD, în contradictoriu cu pârâta EGERIA SHIPPING LTD. Dispune reţinerea în Portul Constanţa a navei ”M/V UST-ILIMSK” sub pavilion PANAMA, proprietate a pârâtei EGERIA SHIPPING LTD, până la soluţionarea dosarului înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa – Secţia a II-a Civilă sub numărul nr.3517/118/2021, având ca obiect înființarea măsurii sechestrului asigurător asupra aceleiași nave.

Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Portalul instanțelor de judecată, în perioada aprilie 2018 – până în prezent, judecătorii de la Tribunalul au dispus reținerea în Portul Constanţa a aproximativ 20 de nave, printre acestea aflându-se: nava „M/S Nimas” sub pavilion Croaţia, nava „Captain Nagdaliyev“, sub pavilion Malta, navei „Tiras“ , sub pavilion Rusia, nava „Lady Abeer”, sub pavilion Republica Togoleză.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii