Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fată de 14 ani a trecut prin momente groaznice aproape de Campusul Universității „Ovidius“. Ce au decis ieri judecătorii

ro

22 Nov, 2018 00:00 1654 Marime text
Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat ieri în dosarul tentativei de viol care a avut loc aproape de Campusul Universității „Ovidius“! Victima are doar 14 ani, iar agresorul are 41 de ani. El este suspectat de tentativă de viol și se numără printre deținuții care s-au bucurat de eliberarea condiționată din penitenciar.
 
Inculpatul, o cunoștință mai veche a oamenilor legii, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și este suspectat că, în seara zilei de 10 ianuarie, în zona Campusului Universității „Ovidius“, ar fi acostat o minoră, de 14 ani, pe care ar fi încercat să o violeze. Copila a țipat, iar un cetățean care se afla în apropiere a intervenit imediat, moment în care agresorul a fugit. Judecătoria Constanța, în primă instanță, a decis ca inculpatul să primească, pentru tentativă la viol, patru ani de închisoare. Totodată, instanța a admis în parte acțiunea civilă și obligă inculpatul la plata sumei de 980 de lei cu titlu de daune materiale și la plata sumei de 8.000 de lei cu titlu de daune morale către partea civilă.
 
Ieri, Curtea de Apel Constanța a majorat pedeapsa principală aplicată inculpatului de la patru ani închisoare la șapte ani închisoare. Mai mult decât atât, instanța a revocat liberarea condiționată din pedeapsa de 5 ani și 2 luni și 14 zile închisoare, aplicată de Curtea de Apel din Veneția prin sentința din data de 17.07.2014, recunoscută prin sentința penală nr.119/24.09.2015 a Curții de Apel Constanța. Pe cale de consecință, instanța a dispus executarea restului de 359 de zile închisoare, alături de pedeapsa de șapte ani de închisoare aplicată prin prezenta decizie, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa de aproximativ opt ani de închisoare, în regim privativ de libertate. Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii