Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O angajată a Poliției Locale Constanța, amenințată cu acte de violență fizică în Piața Tomis 3. Se așteaptă hotărârea finală

ro

25 Dec, 2020 00:00 3700 Marime text
  • Conform magistraților, bărbatul are antecedente penale, a manifestat o atitudine nesinceră pe parcursul procesului penal, iar infracțiunea a fost comisă sub influența băuturilor alcoolice.

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au finalizat cercetările specifice în dosarul în care o angajată a Poliției Locale Constanța a fost amenințată verbal cu acte de violență fizică de un recidivist, totul având loc în piața Tomis 3 din municipiul Constanța.
 
Curtea de Apel Constanța se va pronunța în acest proces la data de 04 ianuarie 2020. 
  
Oricare va fi decizia magistraților, aceasta va fi definitivă.
 
Prin rechizitoriul nr. 2939/P/2019 al
 
Dosarul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Inculpatul are aproximativ 45 de ani, este din Constanța, cu atecedente penale, și este bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj.
 
Prin actul de sesizare s-a reținut în esență că, inculpatul, în data de 28.03.2019 în jurul orei 12:30, în timp ce se afla în piața Tomis 3 din municipiul Constanța, a amenințat-o verbal cu acte de violență fizică pe polițista locală G.L.I.
 
Conform rechizitoriului, în timpul unei acțiuni specifice, inculpatul cunoscând faptul că rudele sale, adică trei persoane de sex feminin depistate în aceeași zi, au fost conduse la sediul Poliției Locale pentru cercetări, a început să adreseze amenințări verbale la adresa polițistei locale, efectiv amenințările exprimate astfel: „O să îți sparg o sticlă în cap și cu cioburile o să te tai pe față ca să nu te mai recunoască nimeni“, conform rolii.ro.
 
In primă instanță, inculpatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de ultraj.
 
Conform magistraților, bărbatul are antecedente penale, a manifestat o atitudine nesinceră pe parcursul procesului penal, iar infracțiunea a fost comisă sub influența băuturilor alcoolice.
 
Citește și
 
Un primar din județul Constanța, șicanat în trafic și amenințat cu moartea. Apelul dosarului, la anul

Militarul constănțean acuzat de agresiune sexuală nu mai vrea să stea în arest

 
 
  
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii